Ettevõte uus logo võetakse kasutusele kuu aja jooksul, lõplik juriidiline liitumine toimub aasta lõpuks.

Ettevõtte juhatuse esimeheks saab senine Radiolinja juhatuse esimees Sami Seppänen. "Elisa eesmärk on olla soodsaim kvaliteetoperaator Eestis, mis pakub mobiilside-, püsivõrgu- ja interneti-lahendusi era- ja äriklientidele," ütles Seppänen.

Senise Unineti juhatuse esimees, nüüdse Elisa juhatuse liikme Markus Nisula sõnul oli nende eeskujuks Radiolinja ja Unineti emafirma Elisa sarnane liitumine möödunud aastal Soomes. "Tulevikus ei integreeru mitte ainult teenused, vaid ka mobiiliside ja püsivõrkude tehnoloogiad. Näiteks 3G võrgu väljaarendamine sünnib mobiiliside ja Interneti-operaatori koostöös," rääkis Nisula.

Mullu juunist on mobiilifirma Radiolinja Eesti omanikkontsern Elisa Oyj ka fikssideoperaatori Uninet ainuomanik. Muutus viidigi läbi kahe ettevõtte ühendamiseks, ühtsete teenuslahenduste pakkumiseks ning Radiolinja ja Unineti kaubamärkide asendamiseks ühtse kaubamärgiga.

Unineti ja Radiolinja emafirma Elisa ühendas oma mobiil- ja fikssideoperatsioonid Soomes tunamullu kevadel Elisa kaubamärgi alla. Selle tulemusena kadus Soomest ka Radiolinja kaubamärk.