Meie eesmärk on olla järgmisel aastal turul ühe tooteportfelliga, ütles Radiolinja juhatuse esimees Sami Seppänen. Unineti juhi Markus Nisula sõnul ühendatakse firmad klientide paremaks teenindamiseks.

Juunist on mobiilifirma Radiolinja Eesti omanikkontsern Elisa Oyj ka fikssideoperaatori Uninet ainuomanik. Muutus viidigi läbi kahe ettevõtte ühendamiseks, ühtsete teenuslahenduste pakkumiseks ning Radiolinja ja Unineti kaubamärkide asendamiseks ühtse kaubamärgiga.

Tänavu juunis ütles Sami Seppänen Eesti Päevalehele, et Radiolinja nimemuutuse otsus tehakse selle aasta jooksul. “Radiolinja pole eesti keeles kõige suupärasem ning arvan, et nimemuutus on hea mõte,” lisas ta. Seni pole nimemuutust lähemalt kommenteeritud.

Unineti ja Radiolinja emafirma Elisa ühendas oma mobiil- ja fiksside operatsioonid Soomes mullu kevadel Elisa kaubamärgi alla. Selle tulemusena kadus Soomest Radiolinja kaubamärk.

Uninet ja Radiolinja alustasid Eestis tegevust 1994. aastal. Selle aasta septembri lõpu seisuga on Radiolinjal Eestis 215 300 klienti, ettevõtte käes on hinnanguliselt 20 protsenti Eesti mobiilsideturust.