Eesti Päevalehe andmetel on nimetatud muutused läbi viidud kahe ettevõtte ühendamiseks, ühtsete teenuslahenduste pakkumiseks ning Radiolinja ja Unineti kaubamärkide asendamiseks ühtse kaubamärgiga.

Radiolinja Eesti juhatuse esimees Sami Seppänen ei kinnitanud seda, kuid ei lükanud ka ümber. “Praegu ei saa seda kommenteerida,” ütles ta, lisades vaid, et mitu erinevat põnevat varianti on kaalumisel ning otsus tehakse selle aasta jooksul. “Praegu üritame lihtsalt viia Radiolinja ja Unineti koostööd uuele tasemele,” ütles Seppänen, lisades, et võimalik on ühtse teenindusstruktuuri loomine, midagi sarnast nagu on praegu Elionil ja EMT-l.

Elisa kommunikatsioonijuht Velipekka Nummikoski keeldus muutusi kommenteerimast, lisades vaid, et Eesti turg on kontsernile jätkuvalt väga oluline.

Elisa ühendas oma mobiil- ja fiksside operatsioonid Soomes möödunud aasta kevadel Elisa kaubamärgi alla. Selle tulemusena kadus Soomest jäädavalt Radiolinja kaubamärk.

Muudatuste edukaks läbiviimiseks vabastati poolte kokkuleppel eilsest ametist Radiolinja Eesti senised juhatuse liikmed Jüri Karelson ja Ants Viira. Nende asemel astus juhatuses Seppäneni, Andrus Hiiepuu, Teppo Verroneni ning Priit Klauseni kõrvale ametisse senine Unineti juht Markus Olavi Nisula. Lisaks on kahe firma töötajad ühendatud ühisteks töörühmadeks.

Seppänen ei soovinud poolte kokkuleppele viidates Karelsoni ja Viira lahkumist kommenteerida, öeldes vaid, et see oli sõbralik.