30. septembri seisuga oli Radiolinja Eestil 151.200 lepingulist klienti, teatas Radiolinja ETAle.

Mullu septembri lõpus oli Radiolinja Eestil 140.500 lepingulist klienti ehk ligi 7 protsenti tänavusest vähem. Radiolinjal erinevalt konkurentidest EMTst ja Tele2st peale lepinguliste klientide kõnekaartide kliente ei ole.

“Kolmanda kvartali majandustulemused on meile positiivsed ja ootuspärased,” kommenteeris Radiolinja juhatuse esimees Sami Seppänen. “Oleme käibe suuruselt selgelt teine mobiiloperaator Eestis ning oleme positsiooniga konkurentsitingimusi arvesse võttes rahul.”

Seppäneni sõnul tuli põhiline osa käibe kasvust kõneteenuse kasutamismahu tõusust ning uute klientide lisandumisest. “Esmakordselt Eestis fikseeritud kuutasuga GPRS teenuspaketi turuletoomine andis klientidele senisest paremad võimalused andmesideteenuste kasutamiseks ning seeläbi on kasvanud lisaväärtusteenuste kasutamine,” lisas Seppänen.

Radiolinja Eesti on 1994. aastal tegevust alustanud mobiilsideoperaator. Radiolinja Eesti kontserni kuulub jaemüügifirma Mobinest OÜ. Radiolinja Eesti AS kuulub Radiolinja kontserni kaudu kontserni Elisa Communications koosseisu.