Radiolinja tegevuskasum kasvas 2002. aastal 232 miljoni kroonini ning kontserni ärikasum 102 miljoni kroonini.

“Möödunud aasta märksõnadeks oli uute tehnoloogiate baasil klientidele teenuste pakkumine ning teeninduskvaliteedi tõstmine,” kommenteeris majandustulemusi Radiolinja Eesti juhatuse esimees Sami Seppänen.

“Meie poolt Infomenüü teenusplatvormi esmakordne juurutamine Põhja-Euroopas ning esimesena Eestis fikseeritud kuutasuga GPRS hinnapaketi turule toomine väljendusid kliendile eelkõige uutes ja mugavates võimalustes SMS ning andmesideteenuste kasutamisel. Täna tuleb mobiilturul edukaks tegutsemiseks keskenduda kliendile lisaväärtuste pakkumisele, nii uute, kliendile oluliste teenuste turule toomisega kui tema parema teenindamisega.

Radiolinja kauplusteketi sisuline uuendamine eelmisel aastal tõi firma poolt pakutava kliendile lähemale ning meie tegutsemise õigsust kinnitavad 2002. aasta head majandustulemused. Detsembris sõlmitud koostööleping maailma juhtiva mobiiloperaatoriga Vodafone täiendab meie võimalusi pakkuda klientidele soodsaid ning mugavaid lahendusi rahvusvaheliste kõne- ja andmesideteenuste kasutamiseks,” lisas Seppänen.

Radiolinjal oli 2002 aasta lõpu seisuga 155500 lepingulist klienti.