Radiolinja Eesti suhtekorraldusjuht Helena Lõhmus ütles ETAle, et ärikasum kasvas üheksa kuuga 2,3 korda, puhaskasumi numbri avaldab Radiolinja alles tuleva aasta algul, kui on selgunud terve aasta kokkuvõtlikud majandustulemused.

Radiolinja Eesti tänavuaastane käive ulatus septembri lõpus 462 miljoni kroonini.

“Mobiilsideturu kiire kasv on peatumas, nüüd on meie jaoks aeg kvalitatiivselt kasvada,” kommenteeris majandustulemusi Radiolinja Eesti juhatuse esimees Sami Seppänen.

“Kolme esimese kvartali tulemused tõendavad aasta algul tehtud strateegilise suuna muutuse õigsust — keskenduda olemasoleva kliendibaasi teenindamisele, kasutamata nii agressiivseid võtteid uute klientide haaramiseks turult kui varasematel aastatel,” lisas Seppänen.

Teenuste poolelt on seda aastat tema sõnul nimetatud ka lühisõnumite sms aastaks, Radiolinja sms’ ide käive on sel aastal kasvanud 137 protsenti, võrreldes möödunud aasta kolme esimese kvartaliga.

Kolmanda kvartali lõpus oli Radiolinja Eestil 140.500 lepingulist mobiilside klienti.

Radiolinja Eesti on 1994. aastal tegevust alustanud mobiilsideoperaator, mille GSM-võrgu levialas elab 98 protsenti Eesti elanikkonnast. Radiolinja Eesti AS kuulub Soome Radiolinja kontserni kaudu kontserni Elisa Communications koosseisu.

Klientide arvult Radiolinjast möödumisest teatas hiljuti Q GSM, mis tegutseb nüüd Tele2 kaubamärgi all. Suurim mobiilsideoperaator Eestis on Eesti Telekomi gruppi kuuluv Eesti Mobiiltelefon.