„Lätlaste Lautus SIA-l on olemas teadmiste ja käitlusvõimekuse absoluutne tipptase tervishoiujäätmete käitlemises, mis toetab Ragn-Sellsi visiooni pakkuda klientidele sektori parimaid teenuseid. See ühinemine muudab meie postisiooni tugevamaks kogu regioonis ja tõstab Ragn-Sellsi meditsiinijäätmete käitlusteenuste osutamise võimekuse täiesti uuele tasemele“ ütles Ragn-Sells ASi juhatuse esimees Rain Vääna.

Eestis tekib hinnanguliselt 530 tonni ohtlikke meditsiinijäätmeid aastas, mis moodustavad olmejäätmete mahuga (330 000 tonni) võrreldes väga väikese koguse. Samas on nende kogumisele ja käitlemisele esitatavad nõuded jäätmekäitlejale ühed kõrgemad. Alates sellest milliseid riideid ja turvavarustust peavad autojuhid kandma kuni nakkusohutuse tagamiseks vajaliku tipptehnoloogiliste lõppkäitlusseadmete ja spetsiifiliste teadmisteni välja. Sellised võimalused on vähestel ja mul on hea meel et Ragn-Sells kuulub nende ettevõtete hulka,“ lisas Vääna.

Jäätmekäitlusettevõte Ragn-Sells AS (www.ragnsells.ee) on Rootsi perefirma Ragn-Sells Företagen AB tütarettevõte Eestis. Ragn-Sells on spetsialiseerunud kliendikesksetele ja keskkonnahoidlike jäätmekäitlusteenuste osutamisele Eestis. Ragn-Sellsi visiooniks on olla klientide esimene valik jäätmekäitluse korraldamisel. Ragn-Sells ekspordib taaskasutatavaid materjale viieteistkümnesse eri riiki. Ettevõttes töötab 270 inimest.