Messil räägivad rahast, säästmisest ja investeerimisest ning annavad näpunäiteid oma ala parimad asjatundjad, sealhulgas Kristjan Lepik, Maris Lauri, Heido Vitsur ja Loit Linnupõld, teatas NASDAQ OMX.

Samaaegselt kahel korrusel peetavate ettekannete pealava on sel aastal ümarlaua-arutelude päralt. Käsitletavate teemade ring ulatub lihtsatest investeerimistõdedest aruteluni ettevõtete börsile viimise kohta. Messipäeva juhatab sisse vestlusring „Miks, millesse ja kuidas ma investeerin?“, kus jagavad oma investeerimiskogemusi ja –põhimõtteid Daniel Vaarik, Paul Vahur, Art Lukas ja Arvo Nõges.

Järgneb paneeldiskussioon Eesti parimate majandusanalüütikute - Maris Lauri, Kristjan Lepiku ja Heido Vitsuri - osalusel, kus analüüsitakse majandusolukorda maailmas ja Eestis ning proovitakse leida vastust küsimusele, kas ja millal saab Eesti inimene jõukaks.

Messi teises saalis peetavatest ettekannetest saavad osalejad praktilisi näpunäiteid edukast igapäevamajandamisest kuni erinevatesse varaklassidesse investeerimise ja investorkaitseni.

Messipäev koosneb enam kui kümnest seminarist, loengust ja ümarlaua-arutelust, mille seast leiavad põnevat kuulamist nii need, kellele majandus- ja investeerimismaailm on täiesti võõras, kui ka need, kes on teemaga põhjalikult kursis.

Rahakompass 2012 toimub pühapäeval, 7. oktoobril kell 10-18 Nokia Kontserdimajas, osavõtt on kõigile tasuta. Ürituse kavaga saab tutvuda: www.rahakompass.ee ning www.facebook.com/nasdaqomxtallinn .

NASDAQ OMX investorharidusprogrammi raames juba üheksandat aastat korraldatava Rahakompassi eesmärgiks on inimeste finants- ja investeerimisteadlikkuse tõstmine ning haritud ja laiapõhjalise investorkonna kujunemise soodustamine Eestis.