Rahandusministeeriumi algatatud ja kureeritud projekti kogumaksumuseks oli 1,5 miljonit eurot (23 miljonit krooni). Ettevõtmise peamine rõhuasetus oli Eesti seadusandluse vastavusse viimisel Euroopa Liidu finantsteenuste vaba liikumise alase raamistikuga ning kaasabi pakkumisel Eesti ühendatud Finantsinspektsiooni moodustamise juures.

Projekt koosnes kolmest alaprojektist, millest esimese raames andis Taani ühendatud finantsjärelevalve Finanstilsynet juriidilisi ja tehnilisi konsultatsioone Eesti Finantsinspektsiooni asutamisel ning nõustas Rahandusministeeriumi peamiselt väärtpaberituru alase seadusandluse väljatöötamisel. Tulemusena sõlmiti koostöölepe kahe riigi järelevalveasutuste vahel, samuti valmis taanlaste kaasabil käesoleva aasta 1. jaanuarist jõustunud väärtpaberituru seadus ning hulk selle alamakte. Projekti käigus külastas mitmel korral Eestit Finanstilsynet peadirektor Henrik Bjerre-Nielsen, kes esines ka 2001. aastal korraldatud rahvusvahelisel finantsjärelevalvete ühendamise teemalisel konverentsil Tallinnas.

Teise alaprojekti raames teostati koostöös Microlinkiga Finantsinspektsiooni infotehnoloogia süsteemiarendusprojekt ja soetati riistvara.

Kolmanda alategevuse raames, mida juhtis Prantsuse Credit Agricole Consultants ning kuhu olid kaasatud Eestist PricewaterhouseCoopers ja Landwelli eksperdid, nõustati Finantsinspektsiooni organisatsiooni ülesehitamist. Suur panus anti uue raamatupidamisseaduse väljatöötamisele, samuti valmis rahvusvaheliste raamatupidamisstandardite esialgne tõlge eesti keelde. Lisaks koostati ülevaateid Euroopa Liidu erinevate riikide finantseerimisasutuste reguleerimisest ning anti juriidilist abi Eesti seadusandluse harmoniseerimisel acquis`ga.

Rahandusministeeriumi finantsteenuste osakonna juhataja asetäitja ja ühtlasi projekti juhi Lelo Liive sõnul loodi lisaks lepingutes kirja pandud ülesannete täitmisele ka väga head püsisidemed nii Taani Kuningriigi kui Prantsuse Vabariigi finantsinstitutsioonidega ning läbi nende riikide saatkondade ja äriühingute tutvustati Eestit.