Perefirma Ha Serv asutati aastal 1996. Tänaseks töötab Eestis Reolas asuvas tootmistehases peaaegu 200 töötajat ning teenindatakse enam kui 240t klienti 25s riigis üle maailma. Firma on ajaloo vältel stabiilselt kasvanud.

2015. aasta suvel tegevust alustanud Livonia Partners investeerib edukatesse, hästi juhitud ettevõtetesse nii Eestis, Lätis kui Leedus.

„Ha Serv’i ost sobib hästi meie investeerimisfilosoofiaga. Firmal on pikaajaline taust kõrgekvaliteetsete puidukaupade tootmises ning on iga aastaga oma kliendibaasi kasvatanud. Näeme Ha Serv’i jaoks tulevikus palju võimalusi nii tootevaliku laiendamisel kui ka geograafilisel haardel. Meil on hea meel teha koostööd juhtkonna ning töötajatega, et aidata ettevõtet järgmises arengufaasis,” kommenteeris Livonia Partnersi kaasasutaja Kaido Veske.

Ha Serv on saunakomponentide tööstuses üks juhtivaid firmasid ning on edukalt investeerinud termotöödeldud puidu tootmisse.

„Oleme viimastel aastatel kogenud märkimisväärset arengut ning kasvanud kohalikul turul tegutsevast firmast geograafiliselt laia ulatusega turujuhiks. Meie tooted on kõrgeima kvaliteediga ning pakume klientidele laia valikut,” rääkis Ha Serv tegevjuht Marko Kevvai.

„Livonia Partners’i tugi võimaldab Ha Serv’il ligipääsu rohkematele ressurssidele ning arendada oma võimekust jätkamaks kasvu ka edaspidi,” lisas ta.

Ha Serv’i juhtkond jääb firma edaspidises tegutsemises omama olulist vähemosalust.

Livonia Partners on erakapitali fond, mis haldab hetkel Livonia Partners Fund I osana 70 miljonit eurot. Fondi asutasid ja seda juhivad Kaido Veske, Kristine Berzina, Rain Lõhmus ja Mindaugas Utkevičius. Fondi investeerijad on Balti ja rahvusvahelised institutsionaalsed investorid.