Nõukogu tegi ühtlasi Varele ettepaneku jätkata ettevõtte juhtimist uue juhi ametisseasumiseni. Alates uuest aastast asub Pakterminali juhatuse esimehena tööle Sulev Loo, teatas Pakterminal Delfile.

Raivo Vare nentis, et olukord Pakterminali ümber on muutunud ning ettevõte jõudnud uude arengujärku. “Ettevõtte omanikel ja uutel juhtidel on vaja otsustada, millisel määral ning mis suunas edasi areneda,” rääkis Vare. “Muutunud on turusituatsioon ning olemasolev terminal töötab oma maksimumvõimsuste juures. Olen rõõmus, et lahkun ettevõttest teadmisega, et saan anda juhtimise üle faasis kus on loodud valmisolek uueks arenguhüppeks.”

Pakterminali nõukogu esimees Aadu Luukas polnud Vare kiitmisega kitsi. “Raivo Vare on Pakterminali tegevjuhina teinud ära suure töö,” ütles Luukas. “Ettevõte on nii toodete käitlemiskiiruse, finantsnäitajate kui ka teiste efektiivsusmõõdikute osas naftatransiidi valdkonnas üks edukaimaid.”

Sulev Loo peab oma peamiseks ülesandeks edasi arendada juba käivitatud investeerimisprogrammi. “Pakterminali strateegiliseks eesmärgiks on laiendada teenindadavate naftasaaduste nomenklatuuri ja kliendibaasi, et tagada ettevõtte jätkusuutlik areng ja konkurentsivõime muutuvas turusituatsioonis,” lisas ta.

Raivo Vare on AS Pakterminal juhatuse esimehena töötanud alates 1999. aasta keskpaigast. Sellel aja jooksul on Pakterminal töödelnud üle 40 miljoni tonni naftat ja naftatooteid, laaditud on üle 650 tuhande raudteetsisterni ja üle 1800 tankeri.

Sulev Loo on seni töötanud AS NT Grupp juhatuse esimehena ning AS Milstrand juhatuse esimehena, mis tegeleb samuti nafta ja naftatoodete töötlemise ja transiidiga.