Keila Tarbijate Ühistu jätkab pikaajalise lepingu alusel poe edasise üürnikuna, teatas tehingut nõustanud EfTEN Capital.

EfTEN Capital AS jääb kokkuleppe kohaselt kinnistu valitsejaks ja Pääsküla KV OÜ esindajaks. Ostu finantseeris osaliselt Swedbank.

Vare sõnul on tegemist kindla ja pikaajalise kinnisvarainvesteeringuga. "Korralik ja tugev üürnik ning professionaalne varavalitseja tegid meie jaoks selle projekti huvitavaks," sõnas Vare.

Keila Tarbijate Ühistu juhatuse liikme Aigar Kadastu sõnul loobus ettevõte kinnisvara omamisest selle üürimise kasuks, et keskenduda põhitegevusalale.

"Pääsküla poe ja meie klientide jaoks ei muutu midagi. Loobusime kinnisvara omamisest, et arendada keti investeerimisvõimet tänasel konkurentsirohkel jaekaubandusturul," sõnas Kadastu.

EfTEN Capital AS-i juhatuse liikme ja tegevjuhi Viljar Arakase sõnul loob tänane turg investoritele võimalusi lisaks fondides osalemisele luua ka privaatportfelle, mis antakse seejärel varavalitsemisettevõtete hallata.

"EfTEN Kinnisvarafondi jaoks jäi antud objekt oma mahult eraldiseisvana väikeseks, mistõttu pakkusime kliendile otse võimaluse antud objekti investeerida. Me näeme sellise toote järele nõudlust ja EfTENi meeskonnal on kavas analoogseid tehinguid tänavu veel teha," sõnas Arakas

Pääsküla KV OÜ kuulub sajaprotsendiliselt ettevõtja Raivo Vare varavaldusfirmale Live Nature Eesti OÜ.

Pärnu mnt 421 ja 421 A aadressil asuva Pääsküla poe üldpind on 1148 ja krundi suurus 2838 ruutmeetrit.
Hoone on ehitatud 1978. aastal ja 2008. aastal täielikult renoveeritud.