Elektrum Eesti OÜ juhatus muutus kolmeliikmeliseks ja juhatuse esimeheks kinnitati Raivo Videvik.

Selle muudatuse põhjuseks oli ettevõtte teatel soov anda suuremad volitused Elektrum Eesti OÜ-le, mis võimaldaks tõhusamalt korraldada ettevõtte tegevust Eesti turul. Samuti on eesmärgiks juhatuse erinevate vastutusvaldkondade parem ja tõhusam jaotamine.

Juhatuse liikmetena jätkavad varasem juhatuse esimees Gatis Junghāns ja Dāvis Skulte.

Elektrumi turuosa on kasvanud aastaga 9,6 protsendilt 14,6 protsendini kogu riigi elektritarbimisest. Kui 2013. aasta alguses oli üle Eesti kaetud Elektrumi lepinguga umbes 11 500 mõõtepunkti, siis tänaseks kasutatakse Elektrumi müüdud elektrienergiat pea 45 000 tarbimiskohas üle Eesti. Kodukliendi lepingute arv on teinud sealjuures aasta taguse ajaga ligemale viiekordse tõusu. Elektrumi juht näeb turuosa kasvu taga Elektrumi meeskonna head tööd, aga samuti elektritarbijate usalduse kasvu Elektrumi suhtes, mis näitab selgeid tõusunumbreid.

Sarnaselt Elektrumi turuosa kasvuga on kasvanud ka Elektrumi meeskond, mis on aastaga peaaegu kahekordistunud. Videviku sõnul on selle tinginud järjekindlalt suurenev klientide hulk ning ettevõtte seatud eesmärgid.

„Oleme endale lähiaastatel võtnud eesmärgiks saavutada 20-protsendiline turuosa ja pakkuda parima hinna ja kvaliteediga teenust,“ kommenteeris Elektrumi juht, märkides, et viimase kahe aasta jooksul on käimas olnud ka laiaulatuslik arendusprogramm, mis kaasajastab Elektrumi IT süsteemid ning iseteenindusplatvormi, muutes need varasemast märksa tarbijasõbralikumaks.

Kindlasti panustatakse käesoleval aastal ka tooteportfelli uuendustele ja edasiarendusi näeb  elektrinäidurakendus Elektriäpp.