Mere on ettevõtte teatel töötanud neli aastat Rakvere Lihakombinaadi turundusdirektorina ning on olnud alates 2006. aasta septembrist ka ettevõtte juhatuse liige.

„Anne Mere on vaieldamatult valdkonna spetsialist, ta tunneb hästi toiduainetööstust ja Rakvere Lihakombinaati kui Baltimaade suurimat toiduainetetööstusettevõtet ning on ühtlasi heade juhiomadustega,” sõnas Rakvere Lihakombinaadi juhatuse esimehe kohalt lahkuv Olle Horm.

ASi Rakvere Lihakombinaat turundusdirektori, tulevase juhatuse esimehe Anne Mere sõnul on uus amet rollimuutus, mida ta võtab suure vastutustundega.

„Minu eesmärk on Rakvere turupositsiooni kindlustada ja kinnistada ning turgu ka juurde võita. Kindlasti jätkame seniseid suundi – panustame värske liha tootmisse ja arendamisse. Rakvere jaoks on oluline ka ekspordi kasvatamine nii teistesse Baltimaadesse kui ka kaugemale,” rääkis Mere.
Detsembri keskpaigas teatas Rakvere Lihatööstus, et ettevõtte senine juhatuse esimees Olle Horm alustab märtsis tööd Skanska EMV juhatuse esimehena.