„Head inimesed saavad ikka häid pakkumisi,” rääkis HK Baltic Groupi president Olli Antniemi. „Olle lahkumisest on kahju, kuna koostöö sujus hästi ja tema töö tulemused on olnud väga head. Olle Hormi juhtimise ajal on Rakvere Lihakombinaadi majandusnäitajad paranenud ning tootmismahud kasvanud. Paraku on Eestis heade juhtide nappus suur ning peagi kaheksaaastane töö ühel ametikohal muutis Olle uute võimaluste suhtes avatuks ning seda eelkõige toiduainete sektori väliselt – Rakvere on oma ärivaldkonna tipp ning siin arenguruumi ülespoole vähemalt Eestis pole. Skanska EMV saab kindlasti vilunud ning tugeva juhi ja liidri.”

Antniemi ütles, et uue Rakvere Lihakombinaadi juhatuse esimehe leiab ettevõte suure tõenäosusega maja seest. „Kes see täpselt olema saab, teatame peatselt,” kinnitas Antniemi.

„Juhtisin Rakvere Lihakombinaati seitse aastat suure huvi ja innuga,” sõnas Rakvere Lihakombinaadi juhatuse esimees Olle Horm. „Kuid mida pikemalt inimene üht või teist tööd teeb, seda avatum ta muutustele on. Skanska EMV tegi mulle põneva pakkumise, nagu tegi ka omal ajal Rakvere. Eelkõige näen värsket motivatsiooni tegevusvaldkonna vahetamises, mis tõotab olla põnev, eriti arvestades viimase aja muutusi ehitus- ja kinnisvarasektoris. Peale Rakverest lahkumist plaanin mõned nädalad puhata ning märtsist vahetan piltlikult öeldes põllumehe ameti ehitaja vastu.”

Skanska EMV ASi teatel hakkab Horm oma tööst aru andma Skanska Oy peadirektor Juha Hetemäkile.

“Olen uhke, et me saame Olle Hormist Skanska kollektiivi liikme,” ütles Skanska OY peadirektor Juha Hetemäki. ”Pean tähtsaks, et tal on kõrged eetilised põhimõtted ja juhtimisalased kogemused erinevatest tööstusettevõtetest. Nii tema kui ka teiste Skanska EMV uute juhtide abiga muutume me Eesti turul endisest veel tugevamaks.”

Eesti suurim toiduainetööstuse ettevõte Rakvere Lihakombinaat ning linnuliha ja -munatootja Tallegg kuuluvad Soome HK Scan Gruppi. Olle Horm on töötanud kaks aastat Talleggi juhatuse esimehena. Rakvere Lihakombinaati juhtis ta alates 2000. aastast.

Skanska EMV AS on Skanska Oy tütarettevõte, mis vastutab Skanska tegevuse eest Eestis. 2000. aastast alates Skanska kontserni kuulunud Skanska EMV on üks Eesti suurimaid ehitusettevõtteid. 2006. aastal töötas ettevõttes ligi 400 töötajat, ettevõtte käive oli 1,87 miljardit krooni.