Uue liini käikuandmisega töötati ettevõttes välja täiesti uus hakkliha pakendite lahendus, mis võimaldab pakkuda tarbijatele laiema toodete sortimendiga kõrgekvaliteedilist värsket hakkliha, teatas ettevõte.

„Rakvere jahutatud hakklihade müügid on alates eelmise aasta lõpust kasvanud,“ lausus Rakvere Lihakombinaadi juhatuse esimees Anne Mere.

Mere sõnul võimaldab uus hakkliha pakendamise liin teha erineva suurusega pakendeid, mis sobivad nii suuremale kui ka väiksemale perele.
Uuelt hakkliha pakendamiseliinilt, millesse ettevõte investeeris seitse miljonit krooni, tulevad pakendid on pealt keevitatava kilega, toodete kaalud on vahemikus 200 kuni 600 grammi. Uudse kujuga etikett on kleebitud üle pakendi ääre.
Rakvere Lihakombinaadi hakkliha tootevalik on väga lai - alustades tarbijate poolt enamostetumast soodsa hinnaga Kodusest hakklihast ning lõpetades kergete, kuni seitsme protsendilise rasvasisaldusega delikatess veisehakklihaga.

Rakvere Lihakombinaat on 32 pritsendiga turuliider Eesti lihatoodete turul.
TNS Emori lihaturu uuringu põhjal 79 protsenti tarbijatest ostis Rakvere tooteid, neist 41 protsenti eelistab igal ostukorral Rakveret (Emor, Lihaturu uuring, veebruar 2009). Rakvere Lihakombinaadil on 50 lihaletti erinevates kauplusekettides üle Eesti.

AS Rakvere Lihakombinaat on suurim kodumaine lihatööstus, mille toodang põhineb peamiselt Eestis kasvatatud lihal.
Rakvere Lihakombinaadis realiseeritakse 70 protsenti Eesti sigadest ning ligikaudu 50 protsenti veistest.
Ettevõte, kus töötab ligi 900 inimest, on üks Virumaa suurimaid tööandjaid.
Lisaks emaettevõttele AS Rakvere Lihakombinaat kuuluvad Baltimaade suurimasse lihatööstuskontserni veel lihakasvatusettevõte AS Ekseko, Rigas Miesnieks Lätis ja Klaipedos Maisto Mesos Produktai Leedus.