„Rakvere Lihakombinaadi ja Talleggi kui sõsarettevõtete ühtne müügivaldkonna juhtimine annab võidu nii töö kvaliteedis kui ka aja- ja finantsressursside juhtimises,” märkis ASi Rakvere Lihakombinaat juhatuse esimees Anne Mere. 

„Suure osa müügidirektori tööst moodustab tegevuste koordineerimine teiste osakondadega ning suhtlus võtmeklientidega – mis on Talleggil ja Rakverel niikuinii ühised,” sõnas ASi Rakvere Lihakombinaat müügidirektor Margus Venelaine.

 „Minu kõige olulisemaks ülesandeks on mõlema ettevõtte müügieesmärkide saavutamine, mis saab teoks läbi Rakvere Lihakombinaadi ja Talleggi müügiorganisatsiooni süsteemse juhtimise. Juhtimise juures pean eriti oluliseks inimeste motivatsiooni ja võimalust areneda, vastutuse jagunemise selgust, kogu organisatsiooni tulemustele orienteeritust ja lihtsalt mõistetavaid eesmärginäidikuid,” sõnas Margus Venelaine.

„Selle aasta põhieesmärgiks on mõlema firma turupositsiooni jätkuv tugevdamine. Nii Rakvere kui Tallegg on oma lihasektorites turuliidrid: Rakvere ja Tallegg kokku liha valmistoodetest 36%, värskest sealihast 60% ja värskest linnulihast 70%. Ühtne juhtimine võimaldab leida sünergiat parimate protseduuride ja teadmiste ühildamiseks mõlemast ettevõttest ning seega paraneb fookus ja kulub vähem ressursi lisaväärtust mitteandvatele tegevustele,” lausus Venelaine.