Emaettevõte AS Ehitusfirma Rand & Tuulberg lõpetas 2012. majandusaasta 1,37 miljoni eurose puhaskasumiga, selgub ettevõtte majandusaasta aruandest.

Kontserni müügitulu oli mullu 60,5 miljonit eurot võrreldes aasta varasema 41,6 miljoni eurose müügituluga. Müügitulust 49,8 miljonit eurot teenis kontsern Eestis, 9,7 miljonit eurot Soomes ning 907 433 eurot Rootsis.

2012. aasta oli Eesti ehitusturu jaoks pärast pikemat madalseisu märgatavalt positiivsem, märgitakse aruandes. Suurenesid nii riiklikud investeeringud kui elavnesid ka eraettevõtete investeeringud.

Ettevõtte suuremad objektid olid mullu OÜ Westaqua Invest tehasehoone ja olmeploki ehitustööd, Tehvandi Spordikeskuse ehitustööd, Eesti Biokeskuse ehitustööd, Eesti Kirjandusmuuseumi juurdeehitustööd, Eesti Maaülikooli õppekorpuse juurdeehitus. Suurematest projektidest jätkusid Ülemiste liiklussõlme ehitustööd ning Tööstusjäätmete ja Poolkoksi prügila sulgemistööd Kohtla-Järvel, selgub aruandest.

Kontserni keskmine töötajate arv oli mullu 206 ehk viie inimese võrra suurem kui aasta varem. Ettevõtte tööjõukulud ulatusid 5,3 miljoni euroni võrreldes aasta varasema 3,6 miljoni euroga.

Aastavahetuse seisuga oli kontsernil jaotamata kasumit 18,6 miljonit eurot.