AS Magnum on Eestis, Lätis, Leedus ja Soomes tegutsev ravimikaubanduskontsern, mis tegutseb humaanravimite, veterinaarravimite ja hambaravitoodete müügi valdkonnas. AS Magnum juhatusse kuulub viis liiget.

“Ettevõtte restruktureerimise tulemusena saame edaspidi suunata oma energia senisest veelgi kiiremale põhitegevuse laienemisele välisturgudel. Välisturgudel saavutatud käive moodustab juba täna ligi 40 % meie ravimikaubanduse käibest”, ütles AS Magnum juhatuse esimees Leon Jankelevitsh.

AS UP Invest alla koondatakse teiste erinevate valdkondade tegevused. Olulisemad UP Invest hallatavad ettevõtted ja tegevussuunad saavad olema järgmised:

OÜ MMG Taastusravi - taastusravi teenuste osutamine; OÜ Axis UPI - kinnisvara projektide haldamine; OÜ Allium UPI - haiglatarvikute ja konsuumerkaupade valdkond;

OÜ Bacterfield - probiootilise koeratoidu tootmine ja turustamine; OÜ Jäätisekohvikud - jäätisekohvikute keti arendamine.

AS UP Invest juhatuse liikmeks on kontserni omanik Margus Linnamäe. “Tegemist on olulise ümberkorraldusega. Restruktureerimise eesmärk on luua selgem struktuur, mis toetab meie püüdlusi erinevate valdkondade edukaks arendamiseks”, sõnas Margus Linnamäe.

Restruktureerimine jõustub osaliselt 26. novembril ning viiakse lõpuni paari kuu jooksul.