"Rahalises mõttes lööme nad (tulemused - toim) lähipäevil kokku," ütles Rebane Äripäevas. "Jäi kasumisse." Kui suurde, ei saanud Rebane öelda. "Oleme börsiettevõte New Yorgis, ei saa selliseid asju enam intervjuudes kommenteerida," lisas ta.

Rebase sõnul müüdi kontserdile üle 60 000 pileti. "Pean minema vaatama kontorisse, mis see lõplik number on, aga saavutasime oma optimistliku prognoosi. Meie miinimumprognoos oli 50 ja optimistlik prognoos 60," selgitas ta.Ärilehele ütlesid korraldajad, et Robbie Williamsi kontsert meelitas Eestisse ligi 25 000 turisti. Neist lõviosa ehk ligi 12 000 tuli Soomest ning teist sama palju Lätis ja Leedust. Lisaks tuhatkond erikülalist Venemaalt. Kokku oli Eesti taasiseseisvumispäeval lauluväljakul esindatud üle 30 riigi.

EASi statistikast nähtub, et venelane kulutab reisil Eestisse keskmiselt üle 300 euro, soomlane 180 ja lätlased ja leedulased ligi 80 eurot. Seda arvesse võttes jätsid Robbie Williamsi kontserdid külastanud turistid Eestisse suurusjärgus 4 miljonit eurot hotellidesse, restoranidesse ja taksodesse.