Saaremaa Laevakompanii juhatuse esimehe Tõnis Rihvki sõnul saabusid laeva varuosad planeeritust oluliselt hiljem, mistõttu lükkus edasi ka laeva dokkimine ja remont. Reisijate jaoks tähendab see kahjuks seda, et Regula remondi lõpptähtaeg on hetkel 19.-20. juuni, rääkis Rihvk. Kui remont kulgeb plaanipäraselt, saame praami Kuivastu-Virtsu liinile tuua jaanipäeva eel. Siis oleksime hästi ette valmistatud ka jaanipäeva aegu hüppeliselt suureneva nõudluse teenindamiseks, lisas ta.

Kokku teenindavad laevakompanii hallatavatel liinidel jaanipäeva eel kümme parvlaeva. Kuivastu-Virtsu liinil teenindavad lisaks Regulale veel parvlaevad Viire ning Scania ja vajadusel ka Koguva. Rohuküla-Heltermaa liinil teenindavad parvlaevad Ofelia, St. Ola ja Hiiumaa ning vajadusel ka Harilaid. Vormsi liinil sõidab parvlaev Kõrgelaid ning Saaremaa ja Hiiumaa vahelisel liinil parvlaev Vardo.

Laevakompanii on 20. 21., 24. juuniks tihendanud ka Kuivastu-Virtsu, Rohuküla-Heltermaa ning Rohuküla-Sviby liinide sõidugraafikuid ning vajadusel tehakse ka lisareise. Täiendavatele lisareisidele kohti broneerida ei saa, teenindatakse jooksvast järjekorrast. Suurendamaks kassade läbilaskevõimet töötavad 20. juunil Virtsu sadamas ning 24. juunil Kuivastu sadamas kahe kassiiri asemel neli, nendest üks käsipiletite müüja, kes müüb pileteid liikudes sadama territooriumil.