"Zelluloosi kvartalil on mitmeid eeliseid: suurepärased vaated igas suunas – südalinnale, merele, Ülemiste järvele, vahetus läheduses linna olulisemad transpordisõlmed - Tallinna lennujaam, Tallinna bussijaam, Ülemiste rongijaam. Tegemist on väga atraktiivse äripiirkonnaga - asub see ju Tallinna suurima ristmiku vahetus läheduses, südalinna pääseb autoga paari minutiga," rääkis Fausto juhatuse liige Sven Mihailov.

"Tuleviku linn liigub järjest enam Ülemiste suunas ja see tõotab omanäolise arhitektuuriga Zelluloosile vaid head," leidis Mihailov. Olemasolevate renoveeritavate hoonete puhul on tegemist paekivist fassaadidega valdavalt muinsuskaitsealuste hoonetega, mis on valminud vahemikus 1909-1913 ning mis moodustab Tallinna vanima paberi- ja tselluloosivabriku tuumikala ning mille autoriks on juugendarhitektuuri Eesti suurim meister Jacques Rosenbaum. Säilitatavad fassaadid rekonstrueeritakse maksimaalselt algupärasel kujul ning lisanduvate mahtudena kasutatakse valdavalt klaasfassaadidega erikujulisi kuubikuid.

Fausto ärigruppi kuulub 8 ettevõtet, mille portfelli kuulub kokku ca 58 000 m2 kaubandus- ja äripinda ning varade maht kokku üle 85 miljoni euro.