Kilk on veendunud, et üks hästi suur söögikoht mahub ära igasse linna, ja seetõttu on ta juba ammu mõlgutanud mõtet rajada hiigelkõrts Tallinna tselluloosikompleksi katlamajja, kirjutab Äripäev. "Sinna tuleb rohkem kohti, kui on Pärnu kuursaalis," rääkis Kilk. "Arvan, et suurte kõrtside formaat on meil käpas ja miks mitte teha - ma tean, mida ja kuidas teha. Ja kindlasti peab selline suur söögikoht asuma vanas ja ajaloolises kohas. Tselluloositehase vana katlamaja on selleks suurepärane koht."

Samas möönis Kilk, et praegusel raskel ajal peab hoolega kaaluma, millal oleks õige aeg katlamaja renoveerimisega pihta hakata. "See on suur investeering, see läheb maksma 50-70 miljonit krooni," kalkuleeris Kilk. "Aga kindlasti teen ma selle kunagi ära." 

Pealinna ühe suurema toitlustuskoha Beer House müügi- ja marketingiosakonna juhataja Mait Lepik ütles, et julgeb praegu küll kirjutada Kilgi plaani kohale hästi suure küsimärgi. "Nii nagu Tallinna linn on poode täis, võib ju ka kõrtse täis ehitada, aga ise küsimus on, kui palju neisse kliente jagub," rääkis Lepik ja lisas, et ta kahtleb Kilgi idee elujõulisuses. "Kõrtsi jaoks on kõige olulisem asukoht ja tselluloositehase kant pole selleks kõige parem. Praegu asub ju sealsamas restoran ja ega neil äriliselt midagi hõisata pole. Veidi eemal, Ülemiste Citys oli Imre Kosel ülisuur restoran, ent läks hingusele. Sest keegi ei lähe õhtusel ajal pummeldama äärelinna või ärikvartalisse."

Viru hotellis asuva Merineitsi restorani juht Margus Tampere märkis, et uutele ja huvitavatele projektidele on restoraniturul kindlasti ruumi. "Kõik sõltub sellest, mida teha kavatsetakse, sest tegelikult on Eesti restoraniturg suhteliselt ühte auku - ikka lounge ja lounge ning õllekas ja õllekas," ütles Tampere. "Huvitaid kohti on vähe, näiteks laste ja perega veetmise kohad on täiesti puudu." Merineitsis on 500 istekohta ja Tampere kinnitusel on tegu kõige suurema banketikohaga Tallinnas ja kogu Eestis. "Seega on kõik meist suuremad meie konkurendid," lausus Tampere. "Aga ma kahtlen küll tugevalt, kas Kilgi plaanitud restoran pole liiga suur, et iga päev ennast täis veaks."