Droomi meeskonna tugevdamise eesmärgiks on ette valmistada tegevuse laienemist Läti ja Leedu turgudele.

„Geniaalseid reklaame ei loo arvutid ega pliiatsid. Geniaalsed reklaamid sünnivad talentide peas. Täna oleme me Droomis kokku pannud meeskonna, kes loob ja viib ellu ootamatult kreatiivseid reklaamilahendusi,” sõnas Droomi tegevjuht Sven Nuutmann.

Droomi loovjuhina töötab nüüdsest Bruno Lill, meediaplaneerimisjuhina Martin Palmet, ühena copywriter´itest Hendrik Alla, kliendisuhete juhina Indrek Veskis, finantsjuhina Reet Laks ja tegevjuhina Sven Nuutmann.

Droomi uus juhatuse liige ja loovjuht Bruno Lill on reklaamiguru, kes noppinud mitmed Kuldmunad Eesti parimate reklaamide võistlusel. Bruno Lill on eelnevalt töötanud reklaamiagentuuri DDB Eesti asedirektorina.

Oktoobris Droomiga liitunud Martin Palmet tegeles eelnevalt Trendmarkis meediaplaneerimisega ning on lõpetamas meedia ja kommunikatsiooni eriala Tartu Ülikoolis.

Augustist Droomi copywriter´ina tegutsev Hendrik Alla on varem tekstikirjaniku tööd teinud reklaamiagentuurides Korpus ja Indigo Bates.

Kliendisuhete juhi Indrek Veskise saavutuste pagasisse kuulub MTV Eesti käivitamine ja juhtimine.

Droomi finantsjuht Reet Laks töötas eelnevad kuus aastat audiitorina PricewaterhouseCoopers´is.

Mais asus Droomi tegevjuhina ametisse Sven Nuutmann, kes eelnevad poolteist aastat tegutses riskikapitalifirmas Martinson Trigon Venture Partners ning enne seda oli kaks aastat Venemaa ühes suurima meediaettevõtte Rambler Meedia asepresident.

Reklaamiagentuur Droom tegutseb kogu marketingi ja kommunikatsiooni segmendis, pakkudes nii strateegilise turunduse, korporatiivse imago, müügiedenduse, avalike suhete, üritusturunduse kui personaalse müügi teenuseid.

Reklaamiagentuur Droom loodi 1998. aastal Pärnus. Täna on Droomil kontor nii Pärnus kui Tallinnas ja turg aktiivselt laienemas ka Läti ja Leedu suunal. Droomis töötab 22 inimest. Droom OÜ on Eesti Reklaamiagentuuride Liidu liige.

Droom OÜ kuulub Ühendatud Närvivõrgud OÜ gruppi, kus lisaks tegutsevad üritusturundusettevõtte Btlstar OÜ ja uue meedia agentuur Espresso OÜ.