Vatson&Vatson/Y&R juhatuse esimees Rain Teimann ütles, et agentuuride konsolideerimine on igati loogiline samm praeguses konkurenstsisituatsioonis.

„Kahe agentuuri liitmise tulemusena saame nii loovalt kui majanduslikult tugevama organisatsiooni. Sedasi saame pakkuda oma klientidele paremat teenust,” ütles Teimann.

"Järgmisel aastal soovime ettevõtet oluliselt kasvatada läbi loomuliku kasvu ning oleme avatud liitumistele ja konsolideerumisele. Samuti toome turule mitmeid turunduses vajalikke tooteid ja teenuseid, mida Eestis hetkel ei pakuta," lisas ta.

1994. aastal asutatud Vatson&Vatson/Y&R on üks auhinnatumaid reklaamiagentuure Eestis - eelmisel aastal võitis ettevõte Kiievi Rahvusvahelisel Reklaamifestivali Grand Prix’ ja Riia reklaamifestivali Kuldauhinna, kevadel võitis agentuur Kuldmunal kokku 13 auhinda. Vatson&Vatson/Y&R on Eesti Reklaamiagentuuride Liidu liige ja kuulub rahvusvahelisse ketti Young & Rubicam Inc.

1999. aastal asutatud Vanzetti on Eesti Reklaamiagentuuride Liidu liige. Vanzetti on võitnud mitmeid auhindu, kevadel võitis reklaamiagentuur Kuldmuna toiduainete telereklaami kategoorias.