Autori AS detsembri müügitulemus kasvas novembri 17 autolt 45 autole. Omaniku leidis 42 sõiduautot ja 3 tarbeautot. Enamnõutud oli mahtuniversaalne Scenic, mida eelistas 26 tarbijat.

"Renault mudelite nõudluse kasv võib tuleneda tootja erilisest tähelepanust turvalisusele, mille kinnituseks on eelmise aasta EuroNCAP ohutustesti tulemused", ütles Autori turundusdirektor Henrik Raave. "Nimelt saavutas Renault äsja turule tulnud uus Megane mudel esimese väike keskklassi autona turvalisuses maksimaalse viis tärni ning valiti lisaks ka Aasta autoks 2003. Kui automudeli ilu on maitse ja moe asi, siis turvalisus on küll kriteerium, mis peabki tarbija valikuid tõsiselt mõjutama. Renault autod on ka varem turvalisustestidel saavutanud kõrgeimaid näitajaid ning kaubamärk on kujunemas turvalisuse sünonüümiks."

Jaanuaris prognoosib Autor müüa üle 100 sõidu- ja tarbeauto. Eellepingutega on juba müüdud ja üleandmist ootamas 45 kaubikut Master ja Traffic, mille hulgas on ka kaitsejõudude poolt korraldatud riigihankega tellitud autod.