Homburg Group investeerib juba rohkem kui 40 aastat kinnisvarasse, kinnisvara arendamise ja haldamise tegevusse Hollandis, Kanadas ja Ameerika Ühendriikides.

Alates 2005. aastast arendab firma tegevust Balti regioonis ja 2007. aastal teostas Homburg Group suurima ärilise kinnisvaratehingu Balti riikides ning soetas SEB pangalt peaaegu 200 miljoni euro eest büroohooneid. Hetkel haldab Homburg Group Balti riikides 250 miljoni euro väärtusega kinnisvaraportfelli.

2007. aasta aprillis teatas SEB, et SEB müüb oma Eestis, Lätis ja Leedus asuva kinnisvara ettevõttele Homburg Invest Inc.’le. Kinnisvaraportfell koosnes ühest müügi- ja tagasirendi portfellist, mis sisaldab 47 objekti, kus SEB kavatseb olla pikaajaliseks üürnikuks ja ühest äriportfellist, mis sisaldab 16 objekti, mida hetkel üüritakse peamiselt teistele rentnikele või kus SEB kavatseb olla rentnikuks vaid lühiajaliselt.

Teiste objektide seas kuulub Homburgile ka Tallinna kesklinna üks omanäolisemaid kõrghooneid, kus asub SEB Eesti peakontor.

Riia poetragöödia on hetkeseisuga nõudnud vähemalt 54 inimelu, kümned on saanud vigastada. Kümmekond inimest on teadmata kadunud.