Elektriraudtee AS nõukogu vaatas eile läbi juhatuse liikmete avalikule konkursile laekunud avaldused ja kandideerijate poolt esitatud ettevõtte arenguvisioonid ja otsustas pikendada hetkel ametis olevate juhatuse liikmete Margus Malsi ja Kaida Kauleri lepinguid 2010. aastani.

Elektriraudtee AS nõukogu esimehe Peep Aaviksoo sõnul ei kehti Elektriraudtee puhul väide, et riik on halb peremees. Viimaste aastatega on läbi viidud ulatuslik ettevõtte korrastamine ning kulud on kontrolli alla saadud. Riigilt saadav dotatsiooni summa reisijakilomeetrile on vähenenud ja teenuskvaliteet on paranenud."

Elektriraudtee AS on käesoleva aasta esimese 9 kuuga teenindanud 2,44 miljonit klienti, mis on 60 500 reisi enam kui 2005. aastal. Ettevõte on saanud piletitulu 20,6 miljonit krooni, mis on 2005. aasta sama perioodiga võrreldes 14,7% enam.

Tänaseks on kõik elektrirongid varustatud WiFi-ga. Koostöös Tallinna Tehnikaülikooliga on lõpetatud kaasaegse rongisisese reisijate informeerimissüsteemi katsetused, millega lähiajal varustatakse kõik rongid. 2007. aasta juunis paneb ettevõte käiku Keila-Tallinn kiirrongi, mille sõiduaeg on 30 minutit.

Elektriraudtee AS teenindab reisijaid Tallinn-Aegviidu, Tallinn-Keila-Riisipere, Tallinn-Keila-Paldiski ja Tallinn-Keila-Klooga-Rand liinidel.