Rimi Hypermarket lubas reklaamides 8,9-kroonise kilohinnaga suhkrut nii neljapäevaks kui ka reedeks, kuid paraku sai see rahva suure ostuhuvi tõttu mõnes kaupluses otsa juba esimese päeva õhtuks, kirjutab Postimees.

Kuna inimesed rabasid magusainet lausa kärutäite kaupa, kehtestas Rimi poole päeva pealt 20-kilogrammise ostulimiidi ühe inimese kohta, kuid ka sellest polnud suurt abi.

«Tahame, et jätkuks ikka kõigile. Mõni aga tuleb ja laob endale mitu kärutäit,» nentis Rimi hüpermarketite juht Riho Maurer. «Me ei jõua nii palju ettegi tassida.»

Kuigi odavat suhkrut poes polnud, õhutasid tema sõnul üle poe kõlavad valjuhääldajad järjepidevalt ostma üliodavat suhkrut. Eile hommikul kinnitati kõigist Rimidest ning ka kesklaost, et odav suhkur on otsas ning ehk pealelõunal pannakse poodides olevast kallimast suhkrust osa veel odavama hinnaga müüki.

Hulgimüüjate hinnangul maksab sellise hinnaga suhkrut müüv kaupmees kaubale kõvasti peale. Maurer kinnitaski, et Rimi maksab eripakkumisega suhkrule omast taskust peale.