Rimi Köögi peakoka Vambola Moorese sõnul soovitakse uudistoodetega mitmekesistada traditsioonilist jõululauda. „Näiteks küülikumaksapasteet on täiesti uus, kuid eestlase jõululauale hästi sobiv delikatess,“ kinnitas Moores.

Spetsiaalselt jõululauale on mõeldud ka uudistoode „sekser kahele“, mis koosneb veisekeelest, eesti juustust, soolalõhest, marineeritud kurgist ja pärlsibulatest, sinihallitusjuustust, paprikast, toorjuustust ja keedusingist ning rohelistest kaunistustest.

Traditsioonilise kartulisalati või rosolje kõrvale pakub Rimi Köök pardilihasalatit, mis lisaks röstitud pardile sisaldab ka lillkapsast, mandariine, kikerherneid ja paprikat. Menüüs on ka jõulupärane salat Päkapikk, kus hapukapsale on lisatud sibulat ja jõhvikaid. Jõulupraadidest pakutakse sel aastal uuena aprikooside, mustade ploomide ja õuntega täidetud kalkunit ja parti küpsetuskotis.

Uutest küpsetistest on nüüdsest saadaval röstitud sibulaga peekonileib ja piparkoogitäidisega saiakesed, kuhu on lisatud sarapuupähkleid, martsipani ja kirsse.

Lisaks uutele toodetele on Rimi Köögi jõuluvalikus esindatud ka kõik traditsioonilised jõulutoidud – hautatud hapukapsas, verivorstid, rosolje, heeringasalat, sült jm.

Kõik Rimi Köögi uudistooted töötatakse välja Rimi peakoka ja Eesti Peakokkade Ühenduse liikme Vambola Mooresi käe all ning need valmivad käesoleva aasta augustis avatud tsentraalses Rimi keskköögis. Uudistooted on müügil kõigis Rimi super- ja hüpermarketites üle Eesti.

Baltimaade juhtiv jaekaubandusettevõte Rimi Baltic opereerib kolmes Balti riigis 203 kauplust – 30 hüpermarketit, 58 supermarketit ja 114 odavmüügikauplust. Ettevõte annab tööd ca 9000 inimesele. Eestis on Rimil kokku kaheksa hüpermarketit, kuus supermarketit, 49 Säästumarketit ja üks Supernetto kauplusladu.