Karmo Kaas-Lutsbergi sõnul on ametikohtadel liikumine tingitud pidevalt kasvavast töökoormusest. ?Enese jagamine kahel ? Rimi Eesti tegevdirektori ja Rimi Balticu tehniliste hangete direktori ? ametikohal ei olnud pidavalt lisanduvate tööülesannete tõttu enam võimalik. Nüüd saan sajaprotsendiliselt pühenduda Rimi Baltic?u tehniliste hangete koordineerimisele,? ütles Kaas-Lutsberg. ?Usun, et tugeva finantsjuhi Ruth Laatre teadmised ja kogemused aitavad säilitada ja kasvatada Rimi head positsiooni Eesti turul,? tutvustas Kaas-Lutsberg Rimi siinset uut tegevjuhti.

Tänavu augustis Rimisse tugiüksuste juhina tööle asunud Ruth Laatre on finantsjuhtimise, -analüüsi ja -nõustamise alal töötanud 1994. aastast, kui alustas analüütikuna tööd AS-is Hansa Investment. Peagi siirdus ta tegevjuhi ametisse AS-i Handelsbanken Aktoris. Ruth Laatre on töötanud Eesti Telekomis finantsjuhina ning firmas Baltcap Management Estonia partneri ja juhatuse liikmena. Enne Rimisse tööle asumist oli Ruth Laatre investeerimispangas LHV konsultant.

Ruth Laatre on lõpetanud Tartu Ülikooli majanduse eriala ning täiendanud end pooleaastasel rahvusvahelise rahanduse kursusel Kopenhaageni Ülikoolis. Ta on abielus ning kasvatab teismelist poega ja tütart.