Uuenemise edasistes etappides toimub peamiselt olemasolevate pindade renoveerimine, mille tulemusena valmib 2009.aasta lõpuks täielikult uuendatud ja senisest kaks korda suurem kaubanduskeskus.


1. oktoobril avatakse kahel korrusel asuval uuel alal Eesti suurima valikuga hüpermarket, lastekaupade osa ja kaubanduskeskuste suurim mängumaa, kodu- ja sisustuskaupade osa, raamatupoed, elektroonikakaupluste osa, spordipoed ja teenuste ala. Ühtlasi alustab tegevust avatud katuseparkla, mis mahutab 330 autot.


„See tendents, et paljud kaubamärgid on otsustanud Rocca al Mare’sse rajada oma lipulaeva, leiab kinnitust juba uuenemise esimeses osas. Oma suurima kaupluse Tallinnas, Eestis või koguni Baltikumis avavad uuel alal näiteks Prisma, Hemtex, Home4you, Rahva Raamat, elektroonikapoed Viva, Euronics ja Enter ning arvuti- ja videotooteid pakkuv ProGames. Põnevaid ostuelamusi pakub lastega peredele suur lastekaupade ala ning kaubanduskeskuste suurim ja atraktiivseim Juku mängumaa,“ lausus Rocca al Mare kaubanduskeskuse juhataja Mati Pops. Tema sõnul soovib uuenev Rocca al Mare tänu rohketele esinduskauplustele, poodide loogilisele teemapõhisele paigutusele ning mitmetele lisamugavustele pakkuda parimat ostuelamust nii Tallinna elanikele kui külastajatele.


Uus keskuseosa avatakse külastajatele 1. oktoobril kell 14. Avamisega kaasneb ulatuslik meelelahutusprogramm elava muusika, moeshow, kinkekaartide loosimiste ning põnevate mängudega lastele ja peredele.