Parima jätkusuutlikult kasvava ettevõtte tiitli pälvis logistika- ja transpordiettevõte Greencarrier Freight Services Estonia, kes on lisaks suurepärastele finantstulemustele seadnud jätkusuutlikkuse prioriteediks kõikides oma tegevustes ning püüdleb eesmärgi poole minimeerida oma põhitegevusest tulenevat negatiivset mõju keskkonnale.

Parimaks ühiskonda panustavaks projektiks valiti tugiteenuste pakkuja ISS Eesti värbamiskampaania, millega aidatakse kaasa erivajadustega inimeste ja vanemaealiste tööhõivele, pidades samal ajal parimal viisil silmas ka ettevõtte tegevusvaldkonda ja ärihuve. Kampaanial on positiivne mõju mitmetele Eesti perekondadele ja ühiskonnale laiemalt ning ISS on oma tegevusega eeskujuks kõikidele ettevõtetele.

Aasta noore ettevõtja tiitli pälvis Jevgeni Kabanov, kelle töökus ja pühendumus tarkvaraettevõtte ZeroTurnaround ülesehitamisel on toonud kaasa rahvusvahelise edu ning ülemaailmse tuntuse. Jevgeni Kabanov on eeskujuks kõikidele Eesti noortele ettevõtjatele ja idufirmadele, kuna innustab mõtlema suurelt ning julgustab noori endasse uskuma.

Konverentsi peaesineja Karin Nilsdotter pidas inspireeriva ettekande kosmosetööstuse arengusuundadest, kus ta rõhutas koostöö olulisust ettevõtete, ülikoolide ja avaliku sektori vahel ning julgustas ettevõtjaid piire nihutama ja innovaatilisi ideid ellu viima.

Rootsi Äriauhinnad 2014 žüriisse kuulusid ürituse korraldajate ning toetajate esindajad.

Ürituse korraldajateks on Business Sweden ja Rootsi Suursaatkond Eestis koostöös Rootsi Instituudi ja Rootsi kaitsetööstuse ettevõttega Saab AB. Äriauhindade valimist toetavad Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus, Ericsson Eesti, Rootsi Kaubanduskoda ja SCA Metsad Eesti.