Homme Sikupilli Keskuses avatav ligi 1000-ruutmeerise müügipinnaga ONOFF on Baltimaade suurima müügipinnaga elektroonikakauplus. Ettevõtte tegevdirektor Tuula Aistikaineni sõnul on ONOFFi eesmärgiks saada turuliidriks Tallinnas ja selle lähiümbruses.

Hetkel on Aistikaineni sõnul ONOFFi suurimateks konkurentideks siinne turuliider PlussMiinus Elektroonika ning endise BIG Elektroonikaga teist-kolmandat kohta jaganud Expert.

ONOFF Eesti turundusjuhi Svea Uuseni sõnul kavatsetakse turule tuua lisaks kliendikaardile ja soodushindadele ka siinse tarbija jaoks uued võimalused, nagu näiteks laiendatud garantii toodetele, soodsama hinna garantii ning sügisel rakenduv oma krediidisüsteem.

Laiendatud garantii korral pakub kaupmees ostjale väikse lisatasu korral tootja garantiile lisaks omapoolse garantii, näiteks kaheaastase tootjagarantiiga köögitehnikale annab kauplus juurde veel kolm aastat garantiid. Uuseni sõnul maksab laiendatud garantii keskmiselt 8-13 protsenti toote hinnast.

Soodsa hinna garantii korral maksab kauplus kinni hinnavahe, kui toote ostja leiab konkureerivast elektroonikapoest 30 päeva jooksul täpselt sama toote, mis on seal müügil soodsama hinnaga. "Tahame pidada lubadust, et meil on parimad hinnad ning laiem sortiment," ütles Uusen.

Elektroonikakaupluste keti Expert juhatuse esimehe Aivar Kuninga sõnul muudab ONOFFi kaupluse avamine konkurentsi veelgi tihedamaks. "Eks siis algab hinnasõda," tõdes ta. "Suured ketid hakkavad seda rohkem ONOFFiga konkureerima ning arvatavasti peab keegi lahkuma."