Konverentsil avavad Eesti ja Balti riikide äriõiguse ja ärikliima teemasid erinevatest tahkudest tuntud ja tunnustatud spetsialistid, teiste seas Henrik Hololei, Rein Lang ja Indrek Neivelt, teatas Raidla & Partnerid.


„Ühepäevane konverents koondab kokku tunnustatud äriõiguse eksperdid, et anda ülevaade pidevalt muutuva äriõiguse hetkeseisust,” lausus advokaadibüroo Raidla & Partnerid partner Jüri Raidla. „Oleme kutsunud esinema eksperte nii Brüsselist kui Tallinnast, juriste ja tippjuhte, kes igapäevaselt tegelevad äriõigusküsimustega, samuti on esindatud äriliidrid Balti riikidest ja Skandinaaviast. Ettekandjad arutlevad Euroopa äriõiguse tänapäeva ja tuleviku õigusloome spetsialistide vaatenurgast Eestis ja Euroopa Liidus.”



„Kõikjal Euroopas, eriti aga Balti riikides on kiire majanduskasv põhjustanud äriõigusele järjest kasvavaid ning üha uusi nõudmisi,” sõnas advokaadibüroo Raidla & Partnerid partner Raino Paron. „Kiiresti integreeruvad turud toovad kaasa suured muudatused kõikidele ärialadele. Igapäevane äritegemine tänapäeval tähendabki muutustega kohanemist ning nendega ühes sammus püsimist. Eesti äripoliitika on olnud kogu aeg uuendustealdis ning pidevalt arenev. Lisaks Eesti äriõigusele lahkame konverentsil ka Baltimaade omavahelise konkurentsi ja kolmekesi koos olles konkurentsivõimelisuse teemat ning lühikese ülevaate saab ka Skandinaavia kogemusest.”


Konverentsil esinevad (esinemisjärjekorras): Henrik Hololei, Rein Lang, Ants Nõmper, Robert Gallienne, Ivo Vanasaun, Monika Sehver, Sandija Novicka, Asta Karpaviciute, Jens Bengtsson ja Indrek Neivelt. Konverents toimub 11. mail 2007. aastal Tallinnas Mustpeade Majas (Pikk tänav 26) kell 9.30 – 17.15. Konverents on rahvusvaheline, mistõttu konverentsi töökeel on inglise keel. Täpse ajakava ja programmi leiate allpoolt.



Hiljuti ilmus ka RoschierRaidla spetsialistide poolt kirjutatud raamat „RoschierRaidla Competition Law Handbook for the EU and Nordic-Baltic area” konkurentsiõigusega seonduvatest teemadest Eestis, Lätis, Leedus, Soomes ja Rootsis ning Euroopa Liidus, mis annab ettevõtetele hea ülevaate piirkonna tähtsamatest konkurentsiõigust puudutavatest teemadest. Raamatut on võimalik endale saada võttes ühendust advokaadibürooga Raidla & Partnerid e-maili aadressil info@raidla.ee.



Advokaadibüroo Raidla & Partnerid on asutatud 1993. aastal. Viimasel kümnel aastal on Raidla & Partnerid olnud Eesti kahe suurema advokaadibüroo hulgas. 1. maist 2004 hakkas Raidla & Partnerid koos advokaadibüroodega Roschier, Attorneys Ltd Soomest, Lejins, Torgans & Partners Lätist ning Norcous & Partners Leedust osutama õigusteenuseid RoschierRaidla ühise kontseptsiooni ja kaubamärgi all. 1. veebruaril 2006 avati RoschierRaidla büroo Stockholmis. 2005. aastal liitus Raidla & Partnerid rahvusvahelise tööõiguse, pensionide ja töövõtjate hüvitiste alliansiga IUS LABORIS.