"Suurbritannia kindlustusturg on palju küpsem, kui Eesti oma ning seal on tunduvalt rohkem ettevõtteid, kes kindlustust pakuvad. UKs on rohkem kindlustusharidust ja innovatsiooni, just tänu sellele pikale ajaloole," sõnas Hill.

RSA ehk vana nimega Royal Sun Alliance on üks suuremaid ja kiiremini arenevaid kindlustusseltse Euroopas, kes on oma 300 aastaase ajaloo jooksul kindlustanud nii Darwini kui kapten Cooki merereise.

"Kindel on see, et Eestis on palju ära teha, seoses siis kindlustuste hulkadega elanikkonnas, seda nii auto kui ka kodukindlustuse vallas.
Paljuski on Eesti madal kodukindlustuste tase (täna vaid 25 protsenti kodudest on kindlustatud - toimetus) seotud kindlustusteenuste teadlikkusega. Pakkumised onn vaja teha inimestele lihtsaks ja selgeks. Inimestel on vaja kindlustunnet, kui asi läheb kindlustusnõude kasutamiseks," sõnas Hill.

Kui Suurbritannias on ligi 80 protsenti kodusest varast kindlustatud, siis eestis on see number vaid 10 protsenti. Suurbritannias on kaskokindlustusi 75 protsendil, samal ajal kui Eestis on see number 33 protsenti. Kodukindlustuste suhe on 65 protsenti ja 25 protsenti Eesti kahjuks.

"Kindlustus peab olema muidugi hea hinnaga ning kogu kindlustuse kogemus peab olemaa turvaline. Inimene peab teadma, mida ta ostab ning klient peab teadma, mis juhtub, kui läheb kindlustuse sisse nõudmiseks," sõnas Hill.