“Põhjakeskuse projektist, mille turuväärtus on täna prognoositavalt üle poole miljardi krooni, pole ma siiani ühtegi sentigi saanud, sisuliselt võttis Kobe Investments selle minult tagaselja jõuga ära,” teatas Rüütmann.

“Tunnistan, et ma ei suutnud täita kõiki võetud kohustusi õigeaegselt, kuid omandisuhte muutmiseks on vaja nõukogu otsust, millist paberit pole,” märkis Rüütmann.

“Sain tehingust teada hiljem ning selle oli vormistanud Kobe Investmentsi esindaja Veljo Kuusk juhatuse esimehena isiklikult, mis annab aluse nõuda kahju hüvitamist,” lausus Rüütmann.

“Kuidas arest Põhjakeskuse tegevust mõjutab näitab aeg - vabandan Virumaa inimeste ja Põhjakeskuse klientide ees, kuid usun, et minu asemel käituksid nad sarnaselt – igaüks kaitseks oma vara ja omandit,” tähendas Rüütmann.

Niisamuti peab Kobe Investments Rüütmanni sõnul loobuma Põhjakeskuse kaubamärgi kasutamisest ja võtma kasutusele uue nime. "Kuna antud kaubamärk kuulub mulle, siis kasutab Kobe Investments seda täna seadusevastaselt,” ütles Rüütmann.