Ryanairi Põhjamaade ja Baltikumi turundus- ja müügijuht Elina Hakkarainen ütles BNS-ile, et viie liini taasavamine on kinnitatud ja pileteid neile liinidele saab juba lennufirma kodulehelt osta. "Me töötame hetkel suvise lennuplaani kallal ja kõik lennusihid kinnitatakse järgmise paari nädala jooksul," rääkis Hakkarainen. "Ka Bremeni ja Frankfurdi suundade taasavamise osas langetatakse otsus lähimate nädalate jooksul."

Ryanairi veebilehe andmeil alustab lennufirma uuesti lende Dublinisse 16. märtsil, Barcelona lähedal asuvasse Girona lennujaama ja Manchesteri 25. märtsil ning Düsseldorf Weezesse ja Stockholm Skavstasse 26. märtsil. Reedese seisuga Bremenisse ja Frankfurt Hahni pileteid ei müüdud.

Ryanair peatas käesoleva aasta oktoobris ja novembris talvehooajaks seitse liini kümnest ning kuni märtsini saab lennufirmaga lennata London Lutoni, Oslo Rygge ja Milano Bergamo lennujaama.

Eelmisel aastal lendas Ryanairiga Tallinna kaudu 376 849 reisijat, mis moodustas 20 protsenti kõigist Tallinna lennujaama kasutanud reisijatest.