Saaremaa Lihatööstuse müügidirektori Koit Repnau sõnul müüdi võrreldes 2007. aasta aprillikuuga šašlõkke 33%, grill-lihasid 30% ning grillvorste 6% rohkem.

„Kuigi aprill oli võrdlemisi külm, näitab see, et meie uued suvetooted on klientide poolt väga hästi vastu võetud. Teeme väga tihedat koostööd ka AS Valjala Söödatehasega ning Saaremaa veise- ja seakasvatustega ning enamus vajaminevast toorainest saame varutud Saaremaalt. See tagab meie toodete eriti kõrge kodumaise kvaliteedi,” lisas Repnau.

Saaremaa Lihatööstus OÜ annab tööd 230-le inimesele. 2007. aastal oli toodete maht ca 6000 tonni. Ettevõte turustab oma tooteid põhiliselt Eestis, kuid eksporditakse ka Lätti, Leetu ja Soome ning vähesel määral Itaaliasse. Lihatööstuse juurde kuulub oma tapamaja, mis töötleb kuus ligi 400 veist ja 3300 siga.

Kuus turustatakse ca 500 tonni toodangut, millest 350 tonni moodustavad lihatooted. Ettevõtte toodab roavalmistusvorste, keeduvorste nii säilekestas kui suitsutatuna; poolsuitsu- ja täissuitsuvorste, vere- ja tangutooteid; pasteete; sülte. Enamus toodetest läheb turule pakendatult: vaakum-, termokahanev- või modifitseeritud atmosfääri pakendis. Saaremaa Lihatööstuse tuntuimaks tooteks on Saaremaa delikatess sült, mida toodetakse aastaringselt 10-15 tonni kuus.