Taloussanomate reporter kirjutab Augsburgist, et Saksamaa supermarketid pakuvad kuni 50 eri sorti pudelivett, gaasiga ja ilma, mineraalidega ja ilma. Üle Saksamaa on saadaval juba 500 tootja joogivesi, millest odavaim, kauplusekettide enda kaubamärgitoode, maksab 0,2 eurot liiter ja kalleim kuni kuus eurot liiter.

Investeeringud veetootmisse on ennast ka ära tasunud, sest joogivee hind on koos populaarsusega tõusnud. Esmaklassilise joogivee liitrihind on tõusnud juba 0,5 euroni.

Kõige rohkem on müüki kasvatanud allikavesi (Still), järgmiseks naudivad sakslased vähese happesusega medium-vett. Traditsioonilised mulliveed Classic ja Sprudelwasser on oma turuosa aga loovutanud.

Samal ajal jätkuvad vaidlused, kas pudelivesi on ikka parem kui kraanivesi. Saksa keskkonnaameti teatel on kraanivesi sama hea kui pudelivesi ning tarbijaorganisatsiooni Stiftung Warentest viimase testi andmeil kohati veel paremgi.

Mullu ulatus pudelivee müük üle maailma esmakordselt samale tasemele kui limonaadimüük. Viimase viie aastaga on pudelivee müük kasvanud ligi kolmandiku 235 miljardi liitrini.