Saku Õlletehase turundusdirektor Kadri Ärm ütles, et maaletooja vahetusega muutub Staropramen laiemalt kättesaadavamaks. „Oleme seadnud eesmärgiks Staroprameni õllede distributsiooni märgatavalt kasvatada, et Praha nr. 1 õlu jõuaks võimalikult paljude Eesti õlletarbijateni,“ rääkis Ärm.

Alates 1. märtsist kuuluvad Saku portfelli uute toodetena Staropramen Premium hele laagertüüpi õlu vaadis, 0,5L klaaspudelis ja 0,5L purgis ning Staropramen Dark tume õlu 0,33L klaaspudelis.

Staroprameni kaubamärk registreeriti 1913. aastal, 44 aastat pärast samanimelise õlletehase asutamist Prahas. Tänaseks eksporditakse Staropramenit enam kui 30 riiki üle maailma, Eesti poodides ja pubides on see saadaval alates 2005. aastast.

Staropramen õllede valmistamisel peetakse tänaseni väga oluliseks samu traditsioone ja tavasid, mis 100 aastat tagasi. Kordumatu kvaliteet, autentsus ja päritolu teevad Staropramenist „Praha juveeli“.

Staroprameni esindusõigused omandasid ka teised Carlsberg Baltikumi õlletehased – AS Aldaris Lätis ning UAB Švyturys-Utenos Alus Leedus.