Saku Õlletehase juhatuse esimene Margus Kasteini sõnul on tegemist kogenud mehega, kes tunneb hästi tootmist ja on olnud pikka aega osaline õlletehases toimunud arengute juures. „Eesti vanima õlletööstusena peame oluliseks jätkata Sakus traditsioonilist õlletegu, kuid teeme seda modernse tehnika ja töövõtete abil, mis tagavad stabiilse kõrge kvaliteedi,“ lausus Kastein. „Peaõllemeister on õlletööstuses kindlasti üks võtmeisikutest, kelle otsa tarbijad vaatavad – ma loodan, et enamasti rahulolevalt.“

Tarmo Tappo ütles, et peab enda peamiseks väljakutseks pakkuda lisaks tuntud ja harjunud maitsetele ka uuendusi ning häid üllatusi. „Eesti õllesõprade ootused on kahtlemata kõrged nii õlle kvaliteedi kui uute õllesortide ja maitsete osas. See on minu jaoks suurepärane keskkond oma kogemusi ja teadmisi rakendada ning õllesõprade ootustele vastata.“

Selgi aastal on Saku toonud turule mitmeid uudistooteid, näiteks õlle Saku Karl, Saku 2,8 ja õlle-mahlajoogi segu Radleri.

Tarmo Tappo on töötanud Saku Õlletehases üle 10 aasta erinevates õlle tootmisega seotud ametites, alustades 2001. aastal tehnoloogina. Ta on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli bio- ja toiduainete tehnoloogia eriala magistriõppe ning Euroopa ühe enim tunnustatud õllemeistrite kooli The Scandinavian School of Brewing.

Varem peaõllemeistrina töötanud Marika Tungel asus nüüd Saku Õlletehase tootmisjuhi positsioonile.

Saku Õlletehas on 190-aastase ajalooga Eesti vanim ja suurim järjepidev õlletööstus. Saku eesmärk on pakkuda tarbijatele kvaliteetsete jookidega mõnusat värskendust ja uudseid elamusi. Aastast 2008 on Saku Õlletehas rahvusvahelise õllekontserni Carlsberg täieõiguslik liige, kuuludes seeläbi rahvusvahelisse õlletootjate kõrgliigasse.