Enampakkumise kuulutas haldur välja, et müüa Sammelseljale kuuluv kinnistu Pirita linnaosas. 4488 ruutmeetri suuruse kinnistu sihtotstarve on elamumaa, teatas BNS.

Maa-ameti andmetel moodustab kinnistu ehitiste alune maa 378 ruutmeetrit. Maa-ameti kaardilt nähtub, et kinnistul on lisaks majale ja abihoonetele veel tenniseväljak.

Krundi alghind on 15 miljonit krooni, eelmisel enampakkumisel ulatus alghind 18 miljoni kroonini. Kinnistul lasub kokku enam kui 12 miljoni krooni suurune hüpoteek Swedbanki kasuks, 15 miljoni kroonine hüpoteek OÜ Centrale Holding kasuks, 2,5 miljoni kroonine hüpoteek AS-i Sthenos Grupp kasuks ja viie miljoni krooni suurune hüpoteek Signe Sammelselja kasuks.

Lisaks on müügis Sammelseljale kuuluv korteriomand Tallinnas Rotermanni kvartalis, selle juurde kuuluvad parkimiskohad ja panipaik. Korteri alghind on 6,67 miljonit krooni, kumbki parkimiskoha alghind 140 000 ja panipaiga alghind 46 500 krooni. Eelmisel enampakkumisel ulatus korteri, parkimiskohtade ja panipaiga alghind kokku 7,5 miljoni kroonini.

Korteril lasub hüpoteek 8,8 miljoni krooni väärtuses SEB panga kasuks, samuti 2,5 miljoni krooni suurune hüpoteek AS-i Sthenos Grupp kasuks ja kolme miljoni kroonine hüpoteek Guido Sammelselja abikaasa Signe Sammelselja kasuks.

Pankrotistunud telekommunikatsioonifirma Norby Telecom enamusosanik Guido Sammelselg pankrotistus eelmisel aastal.