"Täna on avalikkuses lahatud kohaliku majanduse küpsemist ning analüütikud on viidanud mitmetele riskidele," ütles SE Sampo Life Insurance Baltic juhatuse esimees Imre Madison. "Selles situatsioonis on oluline leida häid kasvupotentsiaaliga investeerimisvõimalusi üle maailma, mis lisavad särtsu raha tootlikkusele, kuid maandavad seejuures kliendi riskid."

Uus Maailm loodab tulu teenida BRIC-riikide, kuhu kuuluvad Brasiilia, Venemaa, India, Hiina ning uute arenevate maade ehk Next-11 riikide nagu Egiptus, Indoneesia, Mehhiko, Pakistan, Filipiinid, Lõuna-Korea, Türgi ja Vietnam aktsiaturgudel.

"BRIC-riigid on oma potentsiaali investeerimisturul juba tõestanud. Uusi tõusvaid N-11 riike ühendab suur rahvaarv, seega nii tööjõud kui ka tarbijaskond ja majanduse kiire kasv. Nende riikide mõju maailma majandusele ja kaubandusele kasvab pidevalt ning neil loetakse olevat BRIC-riikidega samad eeldused saavutada järgmisel kahel aastakümnel märksa suurem majanduskasv kui arenenud turgudel," lausus Madison.

Madisoni sõnul on kliendi riskid Uue Maailma paketiga "edukalt piiratud, sest investeerimisportfellil on portfelliosaku hinnale 80% kapitaligarantii, mis vaadatakse üle kord aastas eesmärgiga fikseerida see uuel kõrgemal tasemel".