Reisijate arv tõusis 2006. aastal 6,3 %, kokku lendas möödunud aastal ligi 38,6 miljonit reisijat, teatas ettevõte.

SAS-i aasta puhaskasum oli 8,148 miljardit Eesti krooni ning ettevõtte tulumaksueelne kasum erakordseid tulu-ja kuluartikleid arvestamata oli 2,199 miljardit Eesti krooni. Erakordseks tuluartikliks oli Rezidor Hotel Groupi börsile viimine, mis tõi SAS Groupile sisse 7,592 miljardit Eesti krooni.

SAS-i juhatuse nõukogu tegi üldisel aastasel aktsionäride koosolekul ettepaneku, et 2006. a. eelarveaasta dividende SAS AB aktsionäridele välja ei maksta. Otsus on tingitud SAS Groupi tagasihoidlikest finantsnäitajatest.

„Möödunud aasta raporti tulemused on positiivsed, kuid kokkuvõttes on tase liiga madal, et vastata osanike ootustele kasumi suhtes ning tulevaste investeeringute tarbeks. Praegu ei ole näha aeglustumist ei majanduses ega lennundusturul. Siiski tuleb silmas pidada, et mõned olulised tegurid nagu konkurentsi olukord tulevikus, trendid kütusehindades ning lennunduse turukasvu kiirus, on ettemääramatud mõjutajad,“ ütles käesoleva aasta 1. jaanuaril SAS presidendi ja tegevdirektori ametikohale asunud Mats Jansson.

SAS-i tegevust Eestis hindas SAS Eesti piirkonna juht Katrin Luhaäär kokkuvõttes positiivseks. „Meie jaoks Eestis oli 2006. aasta edukas. SAS Eesti positiivsest arengust annab tunnistust ka teine lend Tallinna ja Stockholmi vahel, mis hakkas lendama möödunud aasta lõpul,“ kommenteeris Luhaäär.