Linnapea Edgar Savisaar teatas Lipo pidulikul avamisel, et linn on valmis saanud täiesti uudse ja rahvale olulise hinnavõidu tagava kauplusega.

„Kaks aastat tagasi avasime siinsamas Lasnamäe turu lootuses pakkuda kohalikele kvaliteetset eestimaist kaupa. Me ei näinud siis ette, et tegelikult vajavad inimesed ennekõike taskukohast kaupa. Seetõttu tegime oma plaanid kiiresti ümber ja otsustasime, et ainus võimalus hindu kontrolli all hoida, on teha linnale oma pood,“ vahendas  linnapea sõnu Raepress.

„Linnapoes võite kindlad olla, et siin on linna kõige soodsam toidukorv. 30 toidukaupa ning neli esmatarbekaupa on selles kaupluses pidevalt ja kõigile ostjatele 10-15% soodsamad," lubas linnapea.

Savisaar lisas, et lähiajal käivituvad ka linna ühiskaardi ehk sellesama rohelise ühistranspordis kasutatava kaardi kampaaniad, mis annavad kaardiomanikele veelgi lisasoodustusi.

Linnapea nautis kohe ka Lipo soodushindu ning ostis värsket kurki ja kimbukese rediseid.

Odavate hindade eest tuleb paraku lõivu maksta teatud ebamugavusega - nimelt on kogu kaup leti taga peidus nagu nõukogude ajal ja selle kättesaamiseks tuleb suhelda müüjaga.

.