Sajaprotsendiliselt Edgar Savisaarele kuuluvat firmat juhib tema poeg Erki, kellele maksti eelmisel aastal firma majandusaasta aruande kohaselt 1550 eurot palka. 2011. aastal maksti Erki Savisaarele palka 19 260 eurot.

Fixor Holding teenis majandusbuumi ajal paari eduka tehinguga miljoneid kroone kasumit. Üheks kasumi allikaks oli Oliver Kruuda Savisaarele müüdud suvila Keila-Joal, mille eest Savisaar maksis 500 000 krooni ja mille turuhind oli tollal hinnangute kohaselt kolm miljonit.

Viimati oli Savisaare firma kasumis 2006. aastal, peale seda on igal aastatel raha kaotatud. Kahe aastaga on Fixor Holding kaotanud jaotamata kasumist peaaegu kolmandiku ehk 79 636 eurot. Jaotamata kasumit oli eelmise aasta lõpu seisuga alles 216 625 eurot.

Varadena loeb firma ka 21 958 euro väärtuses Edgar Savisaare raamatuid "Peaminister", mis on välja antud juba 2004. aastal. Müügitulu oli firmal eelmisel aastal kokku kaheksa eurot, mis tuli raamatute müügist.

Hoolimata kahjumist võttis Edgar Savisaar firmast välja 10 000 eurot dividende, makstes selle pealt 2 658 eurot tulumaksu.

Fixor Holding OÜ-l oli 2012. aasta lõpus üks töötaja, kelle palgakulu oli 3 338 eurot.

Fixor Holding OÜ peamisteks tegevusvaldkondadeks on aruande kohaselt investeerimine ning finantskonsultatsioonid.

"Aruandeaastal tegeleti põhiliselt olemasolevate kinnisvaraobjektide arendusega. Lähitulevikus on Fixor Holdingul plaanis jätkata Keila-Joa restuareerimisega ning ehk õnnestub üht-teist ka Salusaarel ära teha. Jälgime huviga turul toimuvat ning sobivate asjaolude kokkulangemisel oleme valmis investeerima ka uutesse projektidesse," kirjutas Erki Savisaar aruandes.