Järgmisel nädalal naasevad panga nõukogu esimehe Nikolaos Sarrose villast Kreekas tagasi kolm hoiustajat oma kaaslastega.

13. juunist 31. augustini kestnud tarbijamängu “Hoiustaja puhkab Mykonosel” tingimuseks oli aastaks SBM Panka hoiustatud vähemalt 50 000 krooni suurune summa 3,5-protsendilise intressiga.

Ühe kolmest loositud reisist võitis pikki aastaid Eesti Posti juhina töötanud Tarmo-Jaan Tõeleid, kes lahkus ametikohalt 2002. sügisel, saades lahkumishüvitist 500 000 krooni.

“Olen selle panga klient olnud aastaid ja tarbijamängust ei teadnud midagi, seega tuli ka reis ootamatult,” tunnistas ta. Eile oli ilm Kreekas suviselt soe, temperatuur 25–27 kraadi. Tõeleid pajatas, et päevad mööduvad peesitades, villa basseinis või meres ujudes ning ekskursioonidega lähiümbrusesse. Et pank tarbijamängu korraldab, see Tõeleidu ei häirinud ning ta oli seda meelt, et ka teised pangad võiksid oma kliente kas või soojamaa reisiga premeerida.

Teise Kreeka reisi võitis Ahto Kaljusaar, ajalehe Harjumaa peatoimetaja ja seda välja andva OÜ Harel juht, kolmanda Harjumaal elav Ellu Pohhomova.

Kuus ööd

Loositud reis sisaldas lennupileti Tallinnast Ateenasse ja tagasi, transpordi Ateena lennujaamast Mykonose saarele majutuskohta ja tagasi lennujaama ning kuus ööd majutust Nikolaos Sarrose villas.

AS-i SBM Pank jae- ja äripanganduse direktor, juhatuse liige Roul Tutt ütles, et nende pank on väga väike, mistõttu nad peavad leidma võimalusi silma paista. Tänavu esimest aastat toimunud tarbijamäng korraldatakse ka järgmisel aastal, seni meelitab pank kliente peo- ja pulmalaenuga. Väljakutsuva nime taga on siiski ka

teistes pankades pakutav tarbimislaen.