Scandic Palace ja St. Barbara direktor Kadi Saluoks ütles Eesti Päevaleht Online`ile, et Scandicu hotelliketi ostnud EQT investeerimisfondist võib senise tegevuse põhjal oodata laienemist ning arengut. Esialgu Eesti hotellides, mille hulka kuulub lisaks Scandic Palace`ile ja St. Barbarale ka Pärnu rannahotell, midagi kardinaalselt uut juhtuma ei hakka. Kett keskendub oma põhjamaistele väärtustele.

"Meie hotelliketi moto on Nordic common sense ehk me väärtustame põhjamaist arukust, mis tähendab lihtsust, head hinna-kvaliteedi suhet, keskkonnasõbralikkust, head teenindust," ütles Saluoks.

Reedel teatas Hilton Hotels, et müüs Põhjala suurima hotelliketi Rootsi mõjuka Wallenbergide perekonna 31% ulatuses kontrollitavale Põjamaade suurimale investeerimisfondile EQT. Tehingu maksumus oli 15 miljardit Eesti krooni.

Saluoksa kinnitusel teatas Hilton Hotels Corporation müügiotsusest juba augustis. Põhjuseks asjaolu, et Hilton soovis keskenduda oma mitmete teiste kaubamärgiga hotellide arendamisele.