Baltikumi aktsiaturgude üksuses jätkab SEB Enskilda tegevust Riho Talumaa juhtimisel limiteeritud mahus, keskendudes kauplemisteenuse pakkumisele, teatas ettevõte.
Üksuse ülejäänud ülesanded jaotuvad grupi teiste osade vahel. SEB Enskilda ettevõtete rahanduse üksuses Balti riikides muudatusi ei kaasne.
"Oleme väga rahul oma investeerimispangandus üksuse senise tegevusega Baltikumis. Meeskonna töö tulemusena saavutasime turul lühikese ajaga juhtiva positsiooni nii ettevõtete rahanduses kui ka aktsiaturgudel,“ ütles SEB Enskilda ettevõtete rahanduse globaalne juht John Abrahamson.

Samas lisas ta, et nad ei ole aga immuunsed ülemaailmse finantsturgude ebastabiilsuse suhtes, mistõttu ollakse sunnitud oma aktsiaturgude üksuse Baltikumis ümber korraldama ning jätma hüvasti selle juhtide, Sten Sumbergi ja Ivars Bergmanisega.

"Hindame SEB Enskildas saadud kogemusi igati positiivseks. Kuigi kahetsusväärselt ei sattunud meie koostöö parematele aegadele turul, oleme jätkuvalt veendunud, et tegemist on silmapaistva investeerimispangaga ning soovime neile kõike head edaspidiseks," kommenteeris Sten Sumberg.